Velkommen til Kontakt til Universet

Om mig

Velkommen til min side som handler om spirituel udvikling og vejledning


Mit navn er Susanne og jeg kan så langt jeg husker tilbage, haft  kontakt til universet.  

Jeg har siden min tidlige barndom været meget sensitiv og haft uforklarige oplevelser. Jeg har altid været draget af det mystiske og spirituelle, men sjældent delt det med andre. Derfor blev det først i en moden alder, at jeg gav slip og fulgte min intuition og nu lever i pagt med det, som i hele mit liv har været så dragende. I 2015 boede på et munkekloster i 2 uger i Assisi. Det satte for alvor gang i min procces og tro på, at jeg kunne udvikle mig spirituelt. Det har indtil nu været en fantastisk rejse med mange indsigter og erkendelser. Ikke smertefrit men en stor læring som jeg ikke ville være foruden. Jeg har haft flere dygtige læremestrer, men meditationen har altid været og er stadig min vigtigste kilde.

Og herfra har jeg et stort ønske om, at hjælpe andre som er klar til og har lyst til, at få de redskaber og øvelser der skal til for at komme ind til sit inderste - helt ind til sjælen.Min overbevisning er, at når du kommer i kontakt med din egen styrke og visdom, så er du virkelig i stand til at håndtere dine udfordringer - både hvad angår dem du allerede har mødt, men også dem der venter.

Det er her jeg kan guide dig og give dig redskaber til selvhjælp.

Sessioner - forløb

Clairvoyance


En clairvoyance session hos mig varer ca. 1 time. Jeg mærker og sanser dig og din sjæl og videregiver de budskaber jeg modtager til dig. Du behøver ikke at komme med et specifikt spørgsmål, men bare ønske en reading der kan guide dig videre fra det sted du står i dag. De fleste har ét eller flere spørgsmål eller udfordringer de søger hjælp til, hvilket jeg naturligvis også kan tune ind i. En clairvoyance session kan være meget følelsesladet, men de budskaber som kommer til dig vil altid være konstruktive og vejledende i forhold til de valg du kan træffe. Alt foregår i fuld fortrolighed og i trygge rammer og du har mulighed for at stille spørgsmål, både under og efter readingen.

Regressionsterapi


Jeg tror på, at vi har levet her på jorden mange gange før, det liv vi lever nu - og at vi kommer tilbage igen. Det er et emne som optager mig meget, idet det for mig giver så god mening. Jeg er selv en gammel sjæl som har inkarneret mange gange og derfor har jeg ofte en fornemmelse af, at vide uden at kunne forklare hvorfra jeg ved det. Jeg har stærk tilknytning til flere steder i verden som jeg har besøgt, hvilket fortæller mig, at jeg ganske sikkert har levet der tidligere.

Jeg har på baggrund af min store interesse for dette område, uddannet mig til regressionsterapeut, hvilket betyder at jeg kan føre dig tilbage i tidligere liv. Jeg guider dig ned i en dybere bevidsthed, men hvor du stadig er til stede og kan høre hvad jeg siger til dig. En meget spændende session som varer ca. 1 1/2 - 2 timer incl. samtale før og efter. 

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Healing


Der findes mange former for healing og alle teknikker kan gøre underværker for den enkelte. Som healer er det vigtig, at finde sin egen metode - der hvor man kan mærke at der er kontakt til den universelle energi og det går rent igennem til klienten. Healing kan være en stor hjælp til at lindre et overbelastet system, smerter af enhver art, angst, traumer og meget meget mere. 

Jeg har fundet mine favorit metoder i spirituel healing og engle healing.

Du kan  vælge hvilken healingsform du ønsker. Ikke altid - men nogle gange bliver det et intuitivt mix. Altid det bedste for dig.

En healings session varer ca. 1 time inklusiv samtale før og efter. Er der noget specifikt som du ønsker skal heales, er det det som sker. Ønsker du bare en afslappende stund for dig selv uden forstyrrelser fra omgivelserne, er det det som sker.

Individuelle forløb/

Gruppe forløb


Jeg tilbyder individuelle forløb som aftales nærmere i forhold til antal personer, antal gange og pris. Har du lyst til at udvikle dine spirituelle evner, men er i tvivl om hvilken vej du skal gå eller uddannelse du skal tage - kan jeg guide dig og undervise dig i flere af de spændende områder der findes. Det kunne f.eks. være meditation, kontakt til dine åndelige guider og skytsengel, healing, udvikling af dine sanser, så du finder ud af hvor du er stærkest  m.m.

 Kontakt mig gerne for yderligere information, for et individuelt forløb eller et gruppeforløb, hvis i allerede har fundet sammen.


Priser

Clairvoyance

600 kr. for 1 time

Regressionsterapi

1.000 kr. for 1,5 - 2 timer

Healing

Englehealing:
600 kr.


Spirituel healing:
600 kr.


Individuelt forløb/
Gruppe forløb

Pris efter aftale

Praktisk information

Betaling:
Kan ske kontant på dagen, via Mobile Pay,

eller bank overførsel
Afbud: Både din og min tid er værdifuld. Afbud skal ske dagen før den aftalte tid senest kl. 18.00 via mail, telefon eller SMS, ellers bliver der opkrævet fuld pris, medmindre vi aftaler et nyt møde indenfor rimelig tid.

Åbningstider


Mandag:  14:00 - 18:00

Tirsdag:   14:00 - 18:00

Onsdag:   14:00 - 18:00

Torsdag:  14:00 - 18:00

Fredag:     Efter aftale

Weekend: Efter aftale

Her er min praksis

Navitas anbefales til parkering - ligger tæt ved, er billigere end andre steder og gratis søndag.

Kontakt mig