Jeg havde en healings session med Susanne. Hun er et dejligt roligt og indsigtsfuldt menneske, man er virkelig i gode hænder hos hende. 

Jeg oplevede healingen som meget dyb og udrensende. Det var en stor oplevelse, hvor jeg kunne give slip og virkelig rense ud. Jeg var hele vejen bevidst om, at jeg var i trygge hænder. Der var engle med, og afdøde familie medlemmer kiggede forbi. 

En god og transformerende oplevelse, der stadig arbejder flere dage efter. Så Susanne har min klare anbefaling og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thess Elfrida Munch Simonsen

Havde en rigtig givende session hos Susanne, som er super dygtig, nærværende, empatisk og omsorgsfuld

De bedste anbefalinger herfra.

Vibeke Lundby

Wau… at møde Susanne føles som en gave

Det var en fornøjelse på alle måder - fra første øjenkontakt føles alt trygt og godt, Susanne kan noget som ikke kan beskrives fyldestgørende med ord, men bedst med Wau…

Dagen efter mødet med Susanne og kanaliseringen af energi, er jeg fortsat i den skønneste afslapningstilstand og taknemmelig over at vores veje krydses - Tak.


Med ønsket om at mange flere møder Susanne.
Karin Møhlenberg

Jeg har stor tillid til Susannes healing og de engle fra det hinsides, - som giver en hjælpende hånd med i behandlingen. 


Man ved sjældent, hvad der egentlig foregår undervejs. Det finder man først ud af, når man mærker efter og selv arbejder videre efterfølgende. Det er lidt som at åbne et Kinder æg.  


Min seneste behandling, var en udrensning med efterfølgende healing. Det primære formål var at slippe af med mine stagnerede dårlige energier. Under behandlingen mærkede jeg hvordan de kraftfulde energier fra Bjergkrystaller sugede alt dårlig energi ud af min krop, - så kraftfuld, at jeg havde svært ved at trække vejret ind efter hver udånding. 

Behandlingen blev afsluttet med healing og min krop blev fyldt op med og gode kærlige energier.


Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Susanne, hvis man gerne vil booste sin udvikling og er klar på transformation, - eller bare ønsker at få renset ud og få ny energi.

Susanne er meget imødekommende og nærværende og skaber et roligt, tillidsfuldt og trygt rum fra man træder ind ad døren, - til man går ud af den igen – med et noget lettere sind.

 

De kærligste hilsner

Hanne